Dit zijn onze menu’s

Menu del giorno

(vanaf twee personen) € 36,- p.p.
Bescheiden driegangenmenu

Antipasti & vlees, vis of vegetarisch & dessert
Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een bescheiden hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees, vis of vegetarisch en een dessertje toe.
(Bij het hoofdgerecht worden een salade en wisselende pasta geserveerd.)

Menu a scelta

(vanaf twee personen) € 47,50 p.p.
Viergangenmenu

Antipasti & pasta & vlees of vis & dessert
Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een ambachtelijk huisgemaakte pasta, een hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees of vis en een wisselend verrassend dessert


De menukaart

Bruschetta € 10,-
Geroosterd brood met verse tomaten, basilicumdressing en Parmezaanse kaas

Insalata Leonardo € 14,-
Gemengde salade met warme gorgonzola, peer en noten

Carpaccio di filetto di manzo € 16,-
Dungesneden ossenhaas op een bedje van rucola met citroenolijfoliedressing en grove Parmezaanse kaas

Carpaccio di salmone affumicato € 16,-
Carpaccio van gerookte zalm met een dilledressing

Vitello tonnato € 16,-
Dun gesneden kalfsrosbief met een mousse van tonijn

Caprese e crudo  € 16,-
Buffelmozzarella met Parmaham en tomaten

Ostriche per stuk € 3,50
Franse oesters geserveerd met partjes citroen

Pepata di cozze € 20,-
Mosselen, in schaal gebakken, met een pikante tomatensaus

Antipasto Su Sardu (vanaf 2 personen) €20,- p.p.
Verschillende voorgerechten naar fantasie van de kok

Tagliatelle alla Ligure € 16,50
Verse tagliatelle met kip, pest, rucola en geroosterde amandelen

Penne del cacciatore € 16,50
Penne met stukjes varkenshaas, uien, spek, verse knoflook in een pikante tomatensaus

Ravioli di ricotta e spinaci sorprendenti € 17,-
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie met een tomatensaus

Tortelette sarde gratinate al forno € 17,50
Huisgemaakte opgerolde pasta met ricotta, overgoten met tomatensaus, basilicum en gegratineerd als lasagne met Parmezaanse kaas

Ravioli con tartufo e porcini € 18,-
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met truffel en eekhoorntjesbrood met een botersaus en Parmezaanse kaas

Pappardelle al tonno € 17,-
Verse pappardelle met tonijn, rode uien en een pikante tomatensaus

Linguine del pescatore € 18,-
Linguine met mosselen en grote garnalen ( gepeld) in een licht pikante tomatensaus

Spaghetti all’astice (voor 2 personen) € 60,-
Spaghetti met verse kreeft (600 gram) uit ons homarium in een pikante tomatensaus

Voor kinderen kunt u een klein pastagerecht laten maken met tomatensaus, bolognese, carbonara, pesto of boter en Parmezaanse kaas voor € 10,- .

Pollo al Grand Marnier € 25,-
Kippendijen geflambeerd met Grand Marnier in een sinaasappelsaus met amandelschaafsel

Filetto di maiale al pepe verde € 27,-
Varkenshaasmedaillons met een pepersausje

Filetto di maiale con funghi e gorgonzola € 27,-
Varkenshaasmedaillons met champignons en een gorgonzolasausje

Tagliata alla rucola € 30,-
verse diamanthaas, in plakjes gesneden, op een bedje van rucola met een balsamicodressing en afgemaakt met grove Parmezaanse kaas

Agnello ai ferri € 32,-
Lamsrack uit Nieuw Zeeland van de grill met verse Italiaanse kruiden

Manzo all’ italiana € 30,-
Australische runderbavette van de grill met verse Italiaanse kruiden

Filetto Su Sardu € 33,-
Biologische ossenhaas met een witte wijnsaus, zongedroogde tomaten, champignons, spek, Spaanse pepers, knoflook en rucola

Filetto in salsa tartufata € 33,-
Biologische ossenhaas met champignons in een truffelroomsaus

Filetto allo Stroganoff rivisitato € 33,-
Biologische ossenhaas, in puntjes gesneden, met paprika en uien in een pikante roomsaus

De vleesgerechten worden geserveerd met een salade en aglio e olio.

Salmone al forno € 28,-
Zalmfilet uit de oven met verse tomaten en Italiaanse kruiden

Orata arrosto € 30,-
Dorade royal van de gril

Spigola alla Vernaccia € 30,-
Zeebaars geserveerd met een Vernaccia-wijnsaus en Sardijnse olijven

Sogliolette alla parmigiana € 30,-
Gebakken sliptongen met boter en Parmezaanse kaas

Gamberoni in salsa € 30,-

Gepelde grote zeegarnalen met een roze botersaus, verse knoflook en Italiaanse kruiden

Astice € 55,-
Verse Canadese kreeft (600 gram)

De visgerechten worden geserveerd met een salade en pasta aglio e olio.

Houdt u er rekening mee dat het bereiden van bovenstaande visgerechten ongeveer twintig minuten duurt.

Margherita € 10,-

Tomatensaus en mozzarella

Napoletana € 12,-
Tomatensaus, mozzarella, kappertjes en ansjovis

Tropicale € 12,-
Tomatensaus, mozzarella, ananas en ham

Tonno e cipolle € 14,-
Tomatensaus, mozzarella, tonijn en uien

Quattro formaggi € 15,-
Tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, pecorino en Parmezaanse kaas

Paesana € 15,-
Tomatensaus, mozzarella, champignons, ham, salami, spek en uien

Verdure € 16,-
Tomatensaus, mozzarella en verschillende groenten

Calzone di Ramon € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, paprika en ei (dubbelgeslagen)

Su Sardu € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, pikante Sardijnse worst, gorgonzola, rucola en Spaanse pepers

Alla Carlo € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, spek, gorgonzola en Spaanse pepers

Prosciutto crudo € 16,-
Tomatensaus, mozzarella,rucola, Parmaham engeschaafde Parmezaanse kaas

Salmone € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, rucola, gerookte zalm en rauwe uien

Ernesto Moretti € 20,-
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, spek, entrecote, Parmaham, Spaanse pepers en verse knoflook

Del Marinaio € 20,-
Tomatensaus, mozzarella, drie grote wilde zeegarnalen, mosselen, tonijn, gerookte zalm en ansjovis
(Naar behoefte kunt u de grote wilde zeegarnalen weglaten. De pizza kost dan € 15,-.)

De pizza’s Prosciutto crudo en Salmone worden belegd met koude ingrediënten, na in de oven te zijn gebakken. Houdt u er daarom rekening mee dat deze pizza’s minder warm zijn.

Voor kinderen kunt u een kleine pizza Margherita, Salami, Prosciutto of Tropicale laten maken voor € 10,-.

Naar behoefte kunt u zelf een pizza samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kinderijsje € 6,-
Verrassingsijsje voor kinderen

Gelato al pistacchio di Bronte € 10,-
Ambachtelijk pistache-ijs uit Sicilië met slagroom en chocoladesaus

Warm chocoladetaartje € 10,-
Huisgemaakt warm chocoladetaartje gevuld met een vloeibare chocoladesaus

Profiterol bianco € 10,-
Italiaanse soesjes gevuld met chocolademousse overgoten met een
crème van witte chocolade

Tiramisu € 10,-

Huisgemaakte tiramisu met een toefje slagroom

Semifreddo alle mandorle € 10,-
Huisgemaakte semifreddo/parfait met amandelen

Limoncello o limoncello crema € 6,-
Huisgemaakte citroenlikeur

Moscato di Sardegna € 8,-
Dessertwijn van Moscato

Voor verschillende soorten koffie en digestieven kunt u overleggen met de ober.