Dit zijn onze menu’s
Antipasti & vlees, vis of vegetarisch & dessert
Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een bescheiden hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees, vis of vegetarisch en een dessertje toe.
(Bij het hoofdgerecht worden een salade en wisselende pasta geserveerd.)
Antipasti & pasta & vlees of vis & dessert
Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een ambachtelijk huisgemaakte pasta, een hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees of vis en een wisselend verrassend dessert
De menukaart
Bruschetta € 10,-
Geroosterd brood met verse tomaten, basilicumdressing en Parmezaanse kaas
Insalata Leonardo € 14,-
Gemengde salade met warme gorgonzola, peer en noten
Carpaccio di filetto di manzo € 16,-
Dungesneden ossenhaas op een bedje van rucola met citroenolijfoliedressing en grove Parmezaanse kaas
Carpaccio di salmone affumicato € 16,-
Carpaccio van gerookte zalm met een dilledressing
Vitello tonnato € 16,-
Dun gesneden kalfsrosbief met een mousse van tonijn
Caprese e crudo € 16,-
Buffelmozzarella met Parmaham en tomaten
Ostriche per stuk € 3,50
Franse oesters geserveerd met partjes citroen
Pepata di cozze € 20,-
Mosselen, in schaal gebakken, met een pikante tomatensaus
Antipasto Su Sardu (vanaf 2 personen) €20,- p.p.
Verschillende voorgerechten naar fantasie van de kok
Tagliatelle alla Ligure € 16,50
Verse tagliatelle met kip, pest, rucola en geroosterde amandelen
Penne del cacciatore € 16,50
Penne met stukjes varkenshaas, uien, spek, verse knoflook in een pikante tomatensaus
Ravioli di ricotta e spinaci sorprendenti € 17,-
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie met een tomatensaus
Tortelette sarde gratinate al forno € 17,50
Huisgemaakte opgerolde pasta met ricotta, overgoten met tomatensaus, basilicum en gegratineerd als lasagne met Parmezaanse kaas
Ravioli con tartufo e porcini € 18,-
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met truffel en eekhoorntjesbrood met een botersaus en Parmezaanse kaas
Pappardelle al tonno € 17,-
Verse pappardelle met tonijn, rode uien en een pikante tomatensaus
Linguine del pescatore € 18,-
Linguine met mosselen en grote garnalen ( gepeld) in een licht pikante tomatensaus
Spaghetti all’astice (voor 2 personen) € 60,-
Spaghetti met verse kreeft (600 gram) uit ons homarium in een pikante tomatensaus
Voor kinderen kunt u een klein pastagerecht laten maken met tomatensaus, bolognese, carbonara, pesto of boter en Parmezaanse kaas voor € 10,- .
Pollo al Grand Marnier € 25,-
Kippendijen geflambeerd met Grand Marnier in een sinaasappelsaus met amandelschaafsel
Filetto di maiale al pepe verde € 27,-
Varkenshaasmedaillons met een pepersausje
Filetto di maiale con funghi e gorgonzola € 27,-
Varkenshaasmedaillons met champignons en een gorgonzolasausje
Tagliata alla rucola € 30,-
verse diamanthaas, in plakjes gesneden, op een bedje van rucola met een balsamicodressing en afgemaakt met grove Parmezaanse kaas
Agnello ai ferri € 32,-
Lamsrack uit Nieuw Zeeland van de grill met verse Italiaanse kruiden
Manzo all’ italiana € 30,-
Australische runderbavette van de grill met verse Italiaanse kruiden
Filetto Su Sardu € 33,-
Biologische ossenhaas met een witte wijnsaus, zongedroogde tomaten, champignons, spek, Spaanse pepers, knoflook en rucola
Filetto in salsa tartufata € 33,-
Biologische ossenhaas met champignons in een truffelroomsaus
Filetto allo Stroganoff rivisitato € 33,-
Biologische ossenhaas, in puntjes gesneden, met paprika en uien in een pikante roomsaus
De vleesgerechten worden geserveerd met een salade en aglio e olio.
Salmone al forno € 28,-
Zalmfilet uit de oven met verse tomaten en Italiaanse kruiden
Orata arrosto € 30,-
Dorade royal van de gril
Spigola alla Vernaccia € 30,-
Zeebaars geserveerd met een Vernaccia-wijnsaus en Sardijnse olijven
Sogliolette alla parmigiana € 30,-
Gebakken sliptongen met boter en Parmezaanse kaas
Gamberoni in salsa € 30,-
Gepelde grote zeegarnalen met een roze botersaus, verse knoflook en Italiaanse kruiden
Astice € 55,-
Verse Canadese kreeft (600 gram)
De visgerechten worden geserveerd met een salade en pasta aglio e olio.
Houdt u er rekening mee dat het bereiden van bovenstaande visgerechten ongeveer twintig minuten duurt.
Margherita € 10,-
Tomatensaus en mozzarella
Napoletana € 12,-
Tomatensaus, mozzarella, kappertjes en ansjovis
Tropicale € 12,-
Tomatensaus, mozzarella, ananas en ham
Tonno e cipolle € 14,-
Tomatensaus, mozzarella, tonijn en uien
Quattro formaggi € 15,-
Tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, pecorino en Parmezaanse kaas
Paesana € 15,-
Tomatensaus, mozzarella, champignons, ham, salami, spek en uien
Verdure € 16,-
Tomatensaus, mozzarella en verschillende groenten
Calzone di Ramon € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, paprika en ei (dubbelgeslagen)
Su Sardu € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, pikante Sardijnse worst, gorgonzola, rucola en Spaanse pepers
Alla Carlo € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, spek, gorgonzola en Spaanse pepers
Prosciutto crudo € 16,-
Tomatensaus, mozzarella,rucola, Parmaham engeschaafde Parmezaanse kaas
Salmone € 16,-
Tomatensaus, mozzarella, rucola, gerookte zalm en rauwe uien
Ernesto Moretti € 20,-
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, spek, entrecote, Parmaham, Spaanse pepers en verse knoflook
Del Marinaio € 20,-
Tomatensaus, mozzarella, drie grote wilde zeegarnalen, mosselen, tonijn, gerookte zalm en ansjovis
(Naar behoefte kunt u de grote wilde zeegarnalen weglaten. De pizza kost dan € 15,-.)
De pizza’s Prosciutto crudo en Salmone worden belegd met koude ingrediënten, na in de oven te zijn gebakken. Houdt u er daarom rekening mee dat deze pizza’s minder warm zijn.
Voor kinderen kunt u een kleine pizza Margherita, Salami, Prosciutto of Tropicale laten maken voor € 10,-.
Naar behoefte kunt u zelf een pizza samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.
Kinderijsje € 6,-
Verrassingsijsje voor kinderen
Gelato al pistacchio di Bronte € 10,-
Ambachtelijk pistache-ijs uit Sicilië met slagroom en chocoladesaus
Warm chocoladetaartje € 10,-
Huisgemaakt warm chocoladetaartje gevuld met een vloeibare chocoladesaus
Profiterol bianco € 10,-
Italiaanse soesjes gevuld met chocolademousse overgoten met een
crème van witte chocolade
Tiramisu € 10,-
Huisgemaakte tiramisu met een toefje slagroom
Semifreddo alle mandorle € 10,-
Huisgemaakte semifreddo/parfait met amandelen
Limoncello o limoncello crema € 6,-
Huisgemaakte citroenlikeur
Moscato di Sardegna € 8,-
Dessertwijn van Moscato
Voor verschillende soorten koffie en digestieven kunt u overleggen met de ober.